en.swybrand.com

Dostava in plačila

DOSTAVA ZNOTRAJ SLOVENIJE

Cena poštnine s Pošto Slovenija znaša 3,80 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave 3,80 EUR.

DOSTAVA V TUJINO

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila preko Paypala oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni dobavljiv, se rok dobave podaljša, o čemer ponudnik obvesti uporabnika v roku dveh (2) delovnih dni.

Mednarodni dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave.

Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.

Država

Cena dostave

Austria

9 EUR

Belgium

9 EUR

Bulgaria

9 EUR

Croatia

9 EUR

Czech Republic

9 EUR

France

9 EUR

Germany

9 EUR

Greece

9 EUR

Hungary

9 EUR

Italy

9 EUR

Portugal

9 EUR

Slovakia

9 EUR

Spain

9 EUR

NAČIN PLAČILA

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

Podjetje SWY Brand d.o.o. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.

 • PLAČILO PO PREDRAČUNU

  (predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.

  SWY brand d.o.o.
  Obrtniška 30
  6000 Koper

  Matična št.: 8686726000
  Davčna št.: SI32690274

  Banka Intesa Sanpaolo
  BIC / Swift: BAKOSI2XXXX
  TRR: SI56 1010 0005 8605 261

 • PREKO PAYPALA

  Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.