en.swybrand.com

PetraFITChallenge 4

No, če si želiš spremembe, mogoče do poletja izgubiti kako odvečno maščobico, pridobiti na obliki telesa ali pa kar spremeniti prehranjevalne navade na bolje in pričeti migati, dobiti ideje obrokov, nove recepte, primere treningov,…

Potem je to zate!
Čisto novo sestavljen fit izziv, dodelan in izpopolnjen, tokrat tudi za mamice po porodu ????

ČAKA TE:

 • Izračun kalorij in makrohranil za čisto vsakega posameznika
 • Primer jedilnika zate z načini priprave jedi in recepti
 • E-knjigica receptov z zdravimi in Fit sladicami
 • Mesečni trening program z napotki in priporočili (za trening v fitnessu ali doma-z ali brez pripomočkov)
 • Sprotno prilagajanje makrohranil/kalorij glede na tvoj napredek
 • NAKUPOVALNA KOŠARICA
 • Ostala priporočila za sestavo svojega prilagojenega jedilnika
 • Fit koledarček za sledenje napredku
 • Tabelica za spremljanje napredka
 • Priporočila prehranskih dopolnil
 • Facebook in instagram podporna skupina z vsakodnevnim sledenjem, odgovarjanjem na vprašanja
 • Live v zaprti Facebook skupini

TRENING PROGRAM se bo ločil za tiste, ki bi ga radi izvajali doma ali na prostem (z ali brez pripomočkov) in tiste, ki boste ali že trenirate v fitnesu. Trening bo vzel od 30min do 1,15h časa v dnevu, odvisno od intenzivnosti posameznika in njegovih predhodnih izkušenj in navad.

PRIMERI JEDILNIKOV bodo zasnovani tako, da bo lahko vsak dobil ideje obrokov, skupaj s pripravo in že preračunanimi kalorijami ter makrohranili vsakega obroka.
Vseboval bo recepte in predloge kako obrok pripraviti še okusnejši. Pri sestavi jedilnikov v izzivu se trudim, da so kar se da enostavni za pripravo, saj se zavedam, da nima vsak 5 ur v dnevu za kuhanje.

Moj glavni cilj teh primerov jedilnika je ustvariti, se naučiti ter še pomembneje, VZDRŽEVATI zdrav odnos do hrane!

 Hkrati nate čakam tudi z e-Knjigico zdravih fit sladic.

POSEBNOST TEGA IZZIVA:
Tale izziv je namenjen tudi mamicam po porodu, saj imam za vas pripravljen čisto prilagojen program ter »KNJIGICA MAMA«, za vse napotke o vadbi takoj po porodu, tudi za tiste z DIASTAZO.

FIT izziv je skratka namenjen vsem, ki si želite spremembe, novih navadusmeritve na pravo pot. Naj bo to oblikovanje postave, izguba odvečnih kilogramov, izboljšanje kvalitete življenja ali pa le boljše počutje v lastnem telesu, mogoče kaka dobra pridobljena navada več,…

Samo za sodelujoče bom vsakodnevno prisotna v zaprti skupini na Facebooku, ter na zaprtem profilu instagrama, kjer bom nudila odgovore na kakršnokoli vprašanje ali dvome v času izziva. Spremljala bom vaše napredke, usmerjala, prilagajala trening plane ter kalorije in makrohranla v kolikor bo potrebno.

 ZAKAJ VERJAMEM V TA IZZIV

Ker verjamem v to, da je vsak posameznik drugačen in samo en splošni jedilnik, pa naj bo še tako raznolik, ne deluje, če kalorično ni prilagojen. Zato bom čisto vsakemu preračunala kalorije in makrohranila, ki bi jih priporočila za doseg željenega rezultata. Po koncu izziva pa dobite tudi napotke za nadaljevanje ali vzdrževanje pridobljenega.

KAJ ŠE ČAKAŠ !? Prijavi se hitro spodaj!

PA ŠE TO! Ob koncu izziva bodo 3 najbolj uspešne transformacije NAGRAJENE!

Začetek: 06.05.2019

Cena: 30,80 €

*Prijava je obvezujoča

*močno verjamem v KVALITETO pred kvantiteto; zato je obseg udeležencev OMEJEN!

*Program vsebuje fizično aktivnost. Prisotno je tudi povečano delovanje kardio-vaskularnega sistema. Za udeležitev programa je zato priporočljivo dobro zdravstveno stanje, kakršnakoli tveganja (poškodbe in podobno) so odgovornost vsakega posameznika.

*Splošni pogoji sodelovanja

Nagradno igro prireja Petra Parovel s.p. Bošamarin 60, 6000 Koper. Nagradna igra poteka od 6.5.. do 6.6.2019. Nagrada se dodeli glede na uspešnost, dosežek in udejstvovanje v izzivu in se dodeli 14 dni po izteku izziva. Dobitnike nagradne igre bomo objavili preko facebook skupine in instagrama.
Pogoj za pridobitev nagrade je, da udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre.
PRAVILA NAGRADNE IGRE
1. Udeleženci morajo pred začetkom izziva slikati svoje telo iz treh zornih kotov (glej prilogo v izzivu), se stehtati in z merilnim trakov izmeriti obsege delov telesa.
2. Med izzivom so  udeleženci redno aktivni na socialnih omrežjih. To storijo tako, da drugim nudijo oporo, slikajo/objavljajo svoje obroke, postavljajo vprašanja in podobno. Ter se seveda držijo plana prehrane in treningov.
3. Na polovici in na koncu izziva udeleženci ponovno izmerijo vse pod 1. točko zahtevane meritve in slike, ter jih pošljejo na e-mail, ki je naveden na spletni strani Marble.
UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Udeleženci nagradne igre oz. izziva z sodelovanjem dovoljujejo objavo osebnih podatkov na socialnih omrežjih (instragram, facebook).
Petra Parovel s.p. kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzira zbirko osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. V času izziva lahko posameznik od upravljalca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih podatkov.

GDRP:

Pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. V zasledovanju te vrednote sta Evropski parlament in Svet sprejela novo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR, v nadaljevanju: Splošna uredba), ki je pričela veljati maja 2018.  Splošna uredba velja za vse upravljavce v EU, ki uporabljajo ali kakorkoli obdelujejo osebne podatke, postavlja enotna pravila za varstvo osebnih podatkov v EU, nekatera podrobnejša vprašanja pa so v Sloveniji dopolnjena še z delno veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), druga vsebinska in postopkovna vprašanja pa bodo urejena še v novem Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).Splošna uredba je skladno s svojim poslanstvom, ki se nanaša predvsem na vzpostavitev transparentnosti obdelave osebnih podatkov, skrbnega in poštenega ravnanja upravljavcev in obdelovalcev osebnih podatkov, vsekakor prinesla tudi  izboljšanje vaše uporabniške izkušnje z nami.