en.swybrand.com

Prehrana

Prehrana

Verjetno vsi veste, da ima prehrana velik pomen v prvi meri za zdravje, v drugi pa za dosego fizičnih sposobnosti in lastnosti. Vendar ali ste vedeli, da v primerjavi s treniranjem predstavlja 80% prinesenih rezultatov? Kar pomeni, da konstantnih pregreh ni mogoče prikriti niti z rednim treniranjem.

Torej, prehrana je ključ in personalizirani treningi so pika na i pri tistih, katerih cilji so povezani z izoblikovano, čvrsto postavo. Imate težave s kozo, prebavo, pogoste glavobole ali pa se vam nabira maščoba na neželenih mestih? za vse to je lahko odgovor – zdrava prehrana.

Naši jedilniki so personalizirani, kar pomeni, da so sestavljeni za vsakega posameznika posebej, prilagojeno na vaš okus, energetske in hranilne potrebe, življenjski slog ter količino gibanja.

Z vsakim se najprej pogovorimo, osebno ali preko spleta, da dobimo čim podrobnejšo in širšo sliko o vas in nato vam v nekaj dneh sestavimo jedilnik. Sproti ga prilagajamo, zato za čim večjo učinkovitost sledimo napredku, počutju ter spremembam. Za dolgoročne rezultate je potrebno tudi dolgoročno sodelovanje, iskrenost in povezanost med nami in vami.

Petra Ugrin