en.swybrand.com

Drage dame, danes je ’’uradno’’ naš dan, in tudi prav je tako, da se opomnimo, koliko smo vredne, ker v vsakodnevnem vrvežu velikokrat pozabimo nase. Pri SWY Brand-u je ravno to naša misija in moto, da skozi vsak korak spominjamo punce in ženske, koliko smo vredne, da smo prečudovite, in naj žarimo v svoji koži.

Samozavest je super moč, enkrat ko začneš verjeti vase, se začnejo dogajati čudeži!

Ženske smo zelo občutljive na komentarje in opazke ljudi, spremembe na svojem telesu in različne življenjske situacije, ki posadijo dvom vase. Smo čustvene in ranljive, ampak to ne pomeni, da ne moremo biti močne in samozavestne. Ravno zato želimo skozi naše izdelke, projekte, objave in celotno misijo, podajati in širiti sporočilo, koliko smo vredne, in da si moramo privoščiti le najboljše!

Nasmeh na obrazu in samozavest sta pot do uspešnega dne!

SWY izdelke z namenom oblikujemo tako, da bi se kar največje število deklet počutilo dobro v svoji koži, in podprto na svoji misji k boljši verziji sebe. Hkrati pa oblikujemo veliko skupnost žensk, ki se
med seboj podpiramo, spodbujamo in delimo svoje izkušnje.

Verjami, da zmoreš in s tem si že na pol poti do cilja!

Ti, ja ti, ki to bereš, si zaslužiš VSE in LE najboljše. S tem, ko si vzameš čas zase, za gibanje, pripravo zdravih jedi, osebno nego in druženje, vlagaš vase in svoje telo, ki je tvoj prvi dom in tempelj. Vsaka minuta, ki jo vložiš vase, bo pripomogla k tvojemu boljšemu počutju, zdravju, večji samozavesti in posledično boš boljša prijateljica, mama, žena, sodelavka, sestra, … karkoli si <3

 

Bodi to kar si in verjami vase!

SWY brand ekipa in skupnost je tukaj za tebe, z vsemi nasveti in izkušnjami, ki jih premoremo, da ti pomagamo in te motiviramo k poti do uspeha. Mi verjamemo vate in to je še en razlog, da začneš spreminjati svoje življenje na boljše oziroma ne odnehaš, če že delaš v tej smeri!

 

tvoja SWY brand ekipa